Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Magnetisk puslespil Genbrug
Magnetisk puslespil Genbrug
Magnetisk puslespil Genbrug
Magnetisk puslespil Genbrug
Magnetisk puslespil Genbrug
Magnetisk puslespil Genbrug

Magnetisk puslespil Genbrug

Størrelse
193,00 DKK
brutto / stk.
Hurtig shopping 1-Click(uden registrering)
14 dage for nem returnering
Sikker shopping
Mærke
Symbol
MAM39 RECYCLING MAZE
Producent kode
5900168936188

Magnetisk puslespil - Genbrug

Vil du lære dit barn at passe på miljøet fra en tidlig alder? Det magnetiske puslespil Recycling vil helt sikkert hjælpe dig med at gøre netop det!

  • Mærke: Mamabrum
  • Model: MAM39 RECYCLING MAZE

Recycling Magnetic Jigsaw Puzzle er et legetøj, der ikke kun udvikler dit barns manuelle færdigheder, men også udvider dets viden om affaldssortering. Spillet består af en træplade, der er beklædt med et plastikglas og en magnetisk træpind, der er fastgjort med en snor, og det vil give dit barn masser af underholdning. Det lille barns opgave er at bruge pinden til at flytte de affaldshjul, der er placeret under glasset, til den rigtige beholder.

Vigtige funktioner:

  • legetøj lavet med ekstrem opmærksomhed på detaljer
  • meget modstandsdygtig over for skader
  • bløde farver og minimalistisk design
  • fremmer småbørns kognitive og manuelle udvikling
  • øger bevidstheden om at passe på miljøet og sortere affald
  • egnet til børn over 3 år

Træpladen har fem affalds spande i forskellige farver. Ved at placere affaldet i de rigtige skraldespande forbedrer barnet sin øje-hånd-koordination, træner finmotorikken samt tålmodighed og koncentration. Det magnetiske genbrugspuslespil fremmer børns manuelle udvikling, udvikler deres fantasi og deres evne til at tænke logisk. Det er en fantastisk måde at gøre rejsen mere fornøjelig for dit barn.

Specifikationer:

  • Mål: 29,5 cm (L) x 29,5 cm (B) x 1,4 cm (H)
  • Materiale: krydsfiner, plast, papir

Sikkerhed:

Legetøjet er lavet med stor opmærksomhed på detaljer og har ingen skarpe kanter. Det overholder alle sikkerhedskrav, der gælder i EU, herunder CE-direktivet og EN71-standarden. Overfladen er belagt med giftfri maling.

Har du brug for hjælp? Har du spørgsmål?Stil dit spørgsmål, og vi svarer straks, de mest interessante spørgsmål og svar vil blive offentliggjort for andre.
Produkt forespørgsel
Hvis ovenstående beskrivelse ikke er tilstrækkelig for dig, kan du sende os dit spørgsmål om dette produkt. Vi svarer så hurtigt som muligt. Oplysningerne skal behandles i overensstemmelse med privatlivspolitik. Ved at sende den accepterer du bestemmelserne heri.
Skriv din mening
Din vurdering:
5/5
Tilføj dit eget produktbillede:
pixel