Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste

Træklodser

( antal produkter: 4 )

Det at skabe små og store konstruktioner med træklodser er en af børns yndlingsaktiviteter. For at give dit barn en kreativ og udviklende leg, kan du udstyre ham eller hende med træklodser, der kombinerer naturligt design, høj holdbarhed og funktionalitet. De sæt, vi tilbyder i vores sortiment, vil leve op til forventningerne hos selv de mest krævende små børn.

Træklodser - til kreativ leg

Hver gang man leger med klodser, opstår der nye muligheder. Alt afhænger af barnets fantasi. Man kan bygge et højt tårn, en havn, en by, en dyrepark osv. De mange muligheder fremmer børns fantasi og sikrer, at der aldrig er plads til kedsomhed. Træklodser til børn er opskriften på kreativ underholdning, der aldrig stopper. De passer perfekt til både de mindste børns udviklingsbehov og til de lidt ældre.

I vores sortiment finder du både små og store sæt med klodser i forskellige farver og former. Lavet af duftende træ, fascinerer de med deres enkelhed. Det er et tidløst og samtidig miljøvenligt valg.

Træklodser for de yngste

Klodserne, lavet af træblokke, er designet med børn over 1 år i tankerne. Leg med dem styrker de manuelle færdigheder og stimulerer børns sanser. For de yngste brugere er sensoriske træklodser ideelle, da de varierer ikke kun i form og farve, men også i tekstur og mønster. De vil uden tvivl fange dit barns opmærksomhed og give masser af underholdning.

Træklodser til børn indeholder blandt andet elementer med velcro, en klokke, der afgiver bløde lyde, lysreflekterende glas, et spejl og meget mere. Børnene kan ikke kun stable træklodserne, men også betragte dem, undersøge dem med fingrene og ryste dem, hvilket stimulerer deres nervesystem og udvider deres forståelse af verden. Det er en fremragende gaveidé til små opdagelsesrejsende.

Træklodser til leg - støtte til børns udvikling

Træklodserne er dækket af giftfri maling og er et fremragende valg, også for lidt ældre børn. De kan bruges til at lære om farver og former. Mens de leger, forbedrer børnene deres præcision i bevægelser, udvikler rumlig fantasi og øje-hånd-koordination. Træklodser findes i vores online butik i både små og store sæt. Takket være de medfølgende opbevaringsbeholdere er det nemt og bekvemt at holde orden.

Træklodser til børn giver dem mulighed for at lege som bygherrer, arkitekter eller maskinbyggere. Leg med dem giver børnene positive oplevelser og er samtidig en fantastisk øvelse for koncentration og tålmodighed. Det er en mulighed for at tilbringe kvalitetstid med dit barn, samtidig med at du støtter deres udvikling, både kognitivt og motorisk. Under legen forbedrer børnene deres greb, lærer logisk tænkning, uafhængighed og selvstændig beslutningstagning.

Træklodser til barnet - pastel farver

I vores sortiment finder du sæt, der fascinerer med moderne design og præcist håndværk. Selvom klodserne har enkle former, tilføjer de behagelige pastelfarver dem en unik karakter. Takket være dem bliver træklodser ikke kun dit barns yndlingslegetøj, men også en dekoration i børneværelset. Udover standardsæt, der indeholder træblokke, tilbyder vi sæt, der danner et farverigt tog, et færdighedsspil for de yngste eller en travl by. Vores sortiment inkluderer også træpuslespil i form af en regnbue samt en imponerende forhindringsbane med domino-elementer.

Vi anbefaler imponerende træklodser med billeder, bogstaver og tal, der understøtter læring af tal og alfabet. Hvilket sæt vil være bedst for dit barn? Vælg i dag og tøv ikke med at afgive din ordre. Vælg produkter af høj kvalitet fra et mærke, der nyder stor tillid blandt forældre. Vi inviterer dig til at benytte vores tilbud og nyde nemme onlineindkøb!

pixel