Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste

Læringstavler til børn

( antal produkter: 6 )

Leder du efter læremidler til dit barn? Læringstavler til børn er perfekte til dette formål! Små børn kan sætte deres første bogstaver og tal, tegne eller fastgøre farverige magneter på dem. I vores sortiment finder du højkvalitetsmodeller i forskellige størrelser. Disse omfatter både stående og håndholdte tavler, skabt med omhu for hver eneste detalje.

Dobbeltsidede læringstavler til børn - små og store

Overvejer du, hvilken tavle du skal købe til dit lille barn? Både kridt- og magnetmodeller har mange fordele og opfylder børns drømme. Du behøver dog ikke at vælge. I vores sortiment finder du dobbeltsidede læringstavler til børn. Barnet kan tegne med marker og fastgøre magneter på den ene side og skrive med kridt på den anden.

Dobbeltsidede læringstavler til børn er en fantastisk gaveidé til ethvert lille barn. De er ikke kun funktionelle, men også utroligt stilfulde. Vi anbefaler trætavler, som charmerer med deres naturlige karakter og er kendt for deres holdbarhed. Enkle og minimalistiske vil de tiltrække barnets opmærksomhed og tjene deres formål i lang tid.

Læringstavler til børn - udvikling gennem leg

En nysgerrig lille en vil hurtigt blive interesseret i en tavle, hvorpå de kan øve sig i at skrive og tegne under forældrenes vågne øje. Barnet opdager farver og former, lærer nye ord og forbedrer også sine manuelle færdigheder og øje-hånd-koordination. Læringstavler til børn underholder og uddanner. I vores onlinebutik finder du modeller med mange tilbehør, såsom et ur med visere, en lille abacus, bogstavmagneter og meget mere. De gør det lettere at lære at tælle, læse klokkeslæt og læse!

Læringstavler til børn gør læring til en sand fornøjelse. De små kan bruge dem på mange forskellige måder. At tegne på tavler med kridt eller magnetisk overflade stimulerer deres kreativitet og bringer stor glæde. Mindre modeller er perfekte til rejser og ferieophold, mens større modeller pynter børneværelset og skaber en hyggelig atmosfære.

Magnetiske læringstavler til børn - til skrivning og tegning

I Mamabrum's sortiment finder du magnetiske læringstavler, der er velegnede til både børnehavebørn og skolebørn. Udstyret med farverige magneter i form af dyrefigurer eller bogstaver, giver de mange timers fantastisk underholdning. De kan også bruges til familiespil som gæt og grimasser eller kryds og bolle. Vi anbefaler også læringstavler i form af skrivetavler. For at rense tavlen skal du blot foretage en hurtig drejning med knappen!

Støt dit barns udvikling af interesser og kunstneriske evner. Magnetiske læringstavler til børn vil helt sikkert hjælpe dig med dette. Dit barn kan skabe kreative tegninger uden ende, øve sig i at skrive ord og sætninger samt løse simple matematikopgaver.

Læringstavler til børn - et bredt udvalg af tilgængelige modeller

Vi inviterer dig til at udforske vores sortiment og vælge den bedste læringstavle til dit barn. Vi tilbyder højkvalitetsmodeller, lavet i overensstemmelse med gældende sikkerhedsstandarder. De læringstavler, der er tilgængelige i vores butik, er fremstillet af miljøvenlige, ikke-giftige materialer. Du kan være sikker på, at de vil opfylde dine forventninger både hvad angår funktionalitet og design.

Vælg en af vores modeller og tøv ikke med at afgive din bestilling. Giv dit barn glæden ved leg og støt dets kognitive og motoriske udvikling. Køb i dag!

pixel