Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste

Legetøj købmandsbutik

( antal produkter: 15 )

Børn elsker at efterligne voksne og påtage sig deres roller. På denne måde sikrer de sig ikke kun underholdning og udvikler deres fantasi, men udvider også deres viden om verden. En trælegetøj købmandsbutik vil helt sikkert hjælpe dem med dette. Det er et legetøj med mange tilbehør, som kan bruges på mange forskellige måder og samtidig opfylder dit barns drømme.

Legetøj købmandsbutik - en måde at lege kreativt på

Lavet af høj kvalitet træ, vil købmandsdisk-legetøjet tillade dit barn at tage rollen som sælger eller kunde. De mange hylder giver mulighed for at udstille og sortere varer. Under legen udvider børn deres viden om dagligvarer og lærer at genkende og navngive dem. Desuden charmerer trælegetøj købmandsbutikken med sit udseende og giver børneværelset en speciel karakter.På vores online butik finder du modeller med tavler, grøntsagsbeholdere, bevægelig vægt og kasseapparat. En rigeligt udstyret legetøj købmandsbutik med markise og gardiner vil uden tvivl stimulere børns fantasi og give mange timers kreativ underholdning. Manglen på skarpe kanter og den ekstremt stabile konstruktion gør legetøjet sikkert for småbørn. Anvendelsen af solidt materiale sikrer dets exceptionelle holdbarhed og garanterer langvarig brug.

Legetøj købmandsbutik - pynt til børneværelset

At lege købmand er utrolig populært blandt små børn. Det leverer underholdning og støtter samtidig udviklingen, hvilket gør det nemmere at lære at tælle. Det er en fantastisk mulighed for at øve sociale færdigheder. En legetøj købmandsbutik fra Mamabrum vil uden tvivl imponere med sit minimalistiske design, afdæmpede farver og præcise finish. Vi anbefaler modeller i forskellige størrelser, så du nemt kan finde en købmandsbutik, der passer til dit barns alder og behov.Under kreativ leg øver barnet sine manuelle færdigheder, forbedrer sin motorik og præcision samt koordinationen af bevægelserne.

pixel