Gem på indkøbslisten
Opret en ny indkøbsliste
Motorløkke i træ
Motorløkke i træ
Motorløkke i træ
Motorløkke i træ
Motorløkke i træ
Motorløkke i træ
Motorløkke i træ
Motorløkke i træ

Motorløkke i træ

Størrelse
93,00 DKK
brutto / stk.
Hurtig shopping 1-Click(uden registrering)
14 dage for nem returnering
Sikker shopping
Mærke
Symbol
MAM113 BEADS
Producent kode
5900168936911

Motorisk løkke i træ

Det kan være fantastisk sjovt at lade farverige perler glide langs en snoet bane! Det er også god træning for børns fingerfærdighed i hænderne.

Mærke: Mamabrum

Model: MAM113 BEADS

Wooden Motor Loop er et minilegetøj, der består af en træbase, dekoreret med et print af en sød elefant, og farvede ledninger fastgjort til den med perler spændt på dem. Opgaven for det lille barn er at flytte dem langs ledningerne i den ønskede retning. For at gøre legen mere varieret varierer perlerne i farve og form.

Vigtigste egenskaber:

  • holdbart og solidt håndværk, hvor der er kælet for detaljerne
  • attraktivt design
  • let at flytte perler i forskellige farver og former
  • et sanselegetøj, der er perfekt til rejsen
  • egnet til børn fra 12 måneder og opefter

Motorikløkken i træ er en garanti for kreativ og varieret leg. Det er også en fingerfærdighedstræning for barnets små hænder. Ved at trække perlerne langs de farverige tråde udvikler det lille barn sine motoriske færdigheder, træner sin fingerfærdighed og præcision i bevægelserne. Mini-legetøjet opmuntrer også til kreativ tænkning og forbedrer øje-hånd-koordinationen. Den motoriske løkke er lavet af økologiske materialer og giver barnet mange visuelle, auditive og taktile stimuli. Det stimulerer nervesystemet og understøtter det lille barns kognitive udvikling.

Specifikationer:

  • Mål: 9 cm (L) x 9 cm (B) x 13 cm (H)
  • Materiale: massivt træ, metaltråd
  • Pakkens dimensioner: 10 x 10 x 14,5 cm

Sikkerhed:

Legetøjet er lavet med stor opmærksomhed på detaljer og har ingen skarpe kanter. Det opfylder alle gældende sikkerhedskrav i EU, herunder CE-direktivet og EN71-standarden. Overfladen er belagt med giftfri maling.

Har du brug for hjælp? Har du spørgsmål?Stil dit spørgsmål, og vi svarer straks, de mest interessante spørgsmål og svar vil blive offentliggjort for andre.
Produkt forespørgsel
Hvis ovenstående beskrivelse ikke er tilstrækkelig for dig, kan du sende os dit spørgsmål om dette produkt. Vi svarer så hurtigt som muligt. Oplysningerne skal behandles i overensstemmelse med privatlivspolitik. Ved at sende den accepterer du bestemmelserne heri.
Skriv din mening
Din vurdering:
5/5
Tilføj dit eget produktbillede:
pixel